Antwerps IT‑bedrijf
met Wase roots

Niet alle bedrijven hebben een vaste IT’er in dienst. En toch hebben ook zij nood aan een betrouwbare én betaalbare IT-partner. En voor die nood wou ik, Peter Hageman, een oplossing bieden. Met dat idee startte ik in 2016 Psystems op in bijberoep.

Van eenmanszaak
naar een IT‑team

In mijn kantoor in het Waasland deed ik wat ik graag deed: bedrijven helpen met al hun ICT-problemen.

Met succes, want de vraag naar een externe IT’er was hoog. Zo hoog dat ik in 2020 mijn leven als werknemer vaarwel zei om me volledig te focussen op Psystems. Mijn agenda puilde al snel uit, dus breidde ik in 2022 mijn eenmanszaak uit met collega Wouter.

IT‑partners Wilrijk
en Waasland

Een kantoor in het hartje van het Waasland hadden we al. Perfect voor Rani die in 2023 ons team kwam versterken. Vanuit Sint-Gillis-Waas staat zij onze klanten bij.

Voor ons tweede kantoor zochten we naar een centrale ligging van waaruit we onze Antwerpse klanten vlot konden bereiken. Al snel viel onze keuze op de industriezone Terbekehof in Wilrijk door zijn vlotte bereikbaarheid.

En zo is Psystems aan het worden wat ik al die jaren voor ogen had: een IT-bedrijf dat vanuit Oost-Vlaanderen en Antwerpen kmo’s, zelfstandigen en starters helpt met kleine en grote IT-oplossingen. Een IT-partner waarbij jij prioriteit bent. Als klant en als mens.

En weet je wat een goede partner doet? Eens een goed gesprek voeren. Kom gerust eens tot in ons gezellige kantoor in Wilrijk. Of nodig ons uit zodat wij meteen kunnen checken hoe jouw IT-infrastructuur eraan toe is.

Tot snel!
Peter, Wouter en Rani