IT‑beheer voor
kmo’s en kleine
zelfstandigen

Of je IT-infrastructuur nu bestaat uit één laptop of een ruimte vol servers, het belangrijkste is dat alles goed werkt. Daarom helpt Psystems kmo’s en kleine zelfstandigen met hun IT-beheer. Van advies tot installatie en implementatie van hard- en software. Zo haal je met Psystems je eigen IT’er in huis.

Een eigen IT’er? Dat is pas handig.

Weg met
IT‑kopzorgen

Het is een gerief, als het werkt. Komt deze zin je iets te bekend voor? Maar bij wie kun je terecht met je problemen als je geen IT-afdeling hebt? En wie wil er een klein bedrijf, laat staan een starter, in IT-nood helpen? Psystems biedt een antwoord op deze vragen. Bel of mail en wij helpen jou verder. Vanop afstand of op kantoor.

Wat Psystems
doet als jouw IT’er

Psystems neemt het beheer van jouw ICT-infrastructuur helemaal over. Vanuit onze kantoren in Wilrijk of Sint-Gillis-Waas, of bij jou in het bedrijf, afhankelijk van de situatie. Bel ons op en wij gaan meteen aan de slag. En heb je een vraag waarmee we je niet kunnen helpen? Dan verwijzen we je door naar een betrouwbare partner.

Psystems is jouw eerste hulp bij IT-problemen. Jouw eigen IT’er dus, die ervoor zorgt dat je gerief wel werkt zoals het hoort.

Cloudoplossingen

We zorgen ervoor dat je werk en gevoelige informatie goed worden bewaard. Wij bekijken wat voor jou de beste cloudoplossing is en werken dit ook uit. Zo ben jij zeker dat al jouw data veilig is.

Advies

Office 365, netwerk, servers, desktop, laptop, cloud, remotebeheer, IP, LAN, WAN, firewall, Teams … Jij hoeft deze termen niet te kennen, dat is onze taak. Dus, stel ons jouw vraag en wij geven je advies in mensentaal.

Verkoop hard- en software

Het aanbod hard- en software is enorm groot. Vertel ons daarom wat je nodig hebt en wij zoeken uit welke hard- en software past bij jouw vraag.

Netwerkbeheer

Je IT-omgeving staat of valt met een goede communicatie in je computernetwerk. Maar dan mag er geen ruis op de lijn zitten. Daarom houden we die communicatie in de gaten via monitoring. Loopt er iets mis? Dan grijpen we meteen in. Vanop afstand of bij jou op kantoor.

Installatie

Een goed werkende IT-omgeving start bij de correcte implementatie, installatie en configuratie van alle apparaten, systemen en programma’s. En dat is exact wat we doen.

IT-beheer in bekwame handen

Psystems houdt zich bezig met alle aspecten van IT. Daarbij richten we ons speciaal op de kleine ondernemers, van starters tot kmo’s met vijftig personeelsleden. Want ook deze bedrijven staan of vallen met hun IT-beheer.
Daarom beloven we je:

  • een goed draaiende IT-infrastructuur
  • meer tijd om je bezig te houden met wat je wel graag doet
  • advies en hulp die past bij jouw kleine en grote vragen

Wil je kennismaken met ons team?