Partners en
IT‑producten

Als jouw externe ‘interne’ IT-partner, zorgen we ervoor dat jouw ICT-systemen op rolletjes lopen. Want daarin ligt onze expertise.

Maar wat als je een nieuwe website wilt, je serverlokaal extra toevoerkabels nodig heeft of je op zoek bent naar een speciale printer om je ontwerpen af te drukken? Vraag het ons en wij verwijzen je graag door naar een betrouwbare partner.

Enkele van onze partners

Antenna zet jouw kmo op de juiste digitale koers. Ze analyseren je bedrijf, werken een strategie uit, koppelen deze aan de juiste technologieën en sturen bij waar nodig. Zo krijg je een goed draaiende webapplicatie, afgestemd op jouw noden.

Studio Boiler ontwerpt een branding dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. Verwacht je aan originele huisstijlen, verrassende grafische ontwerpen en natuurlijk websites om u tegen te zeggen.

De tijd van de vaste telefoonlijn ligt stilaan achter ons. Voor de ultieme bereikbaarheid kies je voor virtuele telefooncentrales of mobiele applicaties waardoor je nooit nog een oproep mist. Cloud Communications tilt je communicatie naar een hoger niveau tot in de cloud.

De grote voordelen van werken in de cloud? Je geraakt je gegevens nooit kwijt én je kunt werken waar je maar wilt. Voor elk bedrijf of toepassing is er een cloudoplossing. CloudAtWork zoekt uit wat die oplossing is voor jouw bedrijf. En uiteraard zorgt het ervoor dat alles feilloos werkt.

Bundeling bundelt al jouw communicatiestromen in een slim centraal platform. De app van Bundeling brengt al jouw collega’s samen waardoor de communicatie sneller en overzichtelijker verloopt. En daar stopt het niet. Check de website.

CCV heeft betaalterminals in alle soorten en maten: vast, mobiel of gekoppeld aan een kassa. Wil je liever een terminal huren dan kopen? Ook dat kan. Op de website van CCV ontdek je welke betaaloplossing het best bij jouw onderneming past.

Met Billit maak je komaf met papieren facturen die je elke maand naar de boekhouder moet dragen. Via dit online facturatieplatform beheer je snel en eenvoudig je offertes en facturatie. Bovendien heeft je boekhouder ook toegang tot Billit. Weten hoe dat werkt? Surf snel naar Billit.

Zeg niet zomaar printer tegen Xerox. Van printen, scannen, documenten beheren tot digitaliseren. De mogelijkheden zijn legio. Ontdek op de website van XsolveIT waarom Xerox meer dan een printer is.

Digi Consult is de gold partner van het printermerk Ricoh in Vlaanderen. Bovendien zijn ze verdeler van de interactieve touchscreens van Clevertouch. Daarnaast houdt Digi Consult zich bezig met de optimalisatie van je documentenstroom.

Een greep uit onze
IT‑producten

Psystems als
jouw IT‑partner

Vanuit onze kantoren in Wilrijk en Sint-Gillis-Waas helpen we vooral kmo’s en kleine ondernemers met hun IT. Want ook hun werking hangt volledig af van hun IT-infrastructuur. Toch vinden ze de stap naar een extern IT-bedrijf wat groot. Uit dat idee ontstond Psytems, een IT-partner waarbij je terechtkunt met al jouw kleine en grote IT-vragen. Of noem ons gerust ‘den IT’er’.